måndag 30 mars 2009

Jobb igen

Jajamensan då fick man jobba igen!!
Att vara hemma med sjuka barn är ingen semester, inge kul alls. Eller jo, man får sova middag själv när de sover eller att man kan äta lunch länge och fika mycket, annars är det bara gnäll och spring (på mig). Fick vara hemma i sex långa dagar....

I lördags var Tilde feberfri men hostan den är kvar, fast som jag har hört på barnen här omkring så har de hostat ett tag. Men hon vill ju inte riktigt äta ordentligt..., men det kanske är för att hon är så förkyld, att det blir jobbigt att tugga, vad vet jag.

Man märker på jobbet att våren är här. Folk kommer och äter lite hur som helst, förr var det två rusningar, en halv elva när vi öppnar och en vid tolv. Nu kommer det mest folk efter ett när man själv vill börja städa av och ta en fika!!!
Sen ska sommar personalen börja komma in i det hela, så det provjobbas om vartannat. Ja det är väl bara kul, men en hel del extra jobb när man ska förklara om och om igen hur allt funkar, vart allt finns osv osv. Fast de flesta lär sig fort, är glada och trevliga, så det går rätt bra.

Snart är det påsk!!! Mysigt... Vi gjorde ett påskris i helgen, fast det får stå utomhus annars har vi ris överallt!!!

3 kommentarer:

CharmKatti sa...

Sommarjobbare, jo, det kan vara kul...men oxå en hel del merjobb. Så är det iaf hos oss. Man vågar inte riktigt släppa lös dom bland datorer och annat:-)

Popprinsessan sa...

Tycker också att det ska bli ganska härligt med påsk! Har inte pyntat något direkt ännu, men fick kastanjekvistar av grannen som slagit ut och är jättefina! Får kanske bli lite äggmålning också i helgen :-)

Miafia sa...

Jag har inte köpt något ris ännu...men det kommer väl någongång nästa vecka :-)

Skönt att vara igång igen förstår jag. Jobbar du i Vaxholm?

Underbart med vår då alla människor bara poppar upp :-)