måndag 1 februari 2010

Välling och trots

Nu börjar jag lessna på vällingbiten.
Tilde har kommit in i någon ny "fas" då hon vaknar mitt i natten för välling och även sen vid 6 tiden på morgonen ska hon också ha välling. Som mest har hon druckit 4flaskor från läggflaskan till morgonen. Känns som lite för mycket.
Känns som vi behöver nya rutiner....

Nu ikväll började vi med att hon får välling i pipmugg sittandes så hon inte somnar. Sen efter det blir det saga och nattning. Vi får hoppas att hon bara vaknar för morgonen. Känns liksom så tvärt att bara sluta med vällingen, hon tycker ju så mycket om den. Nappflaskan kan man ju byta ut, nu är hon ju en "stor" tjej. (Väldigt bra att poängtera för henne ;-))
Har ni andra några tips hur ni har gjort eller kommer att göra så är jag glad för dem!!
Känns som att det var så lätt med My men det var ju ändå så himla länge sedan så då har man ju glömt.. men så är de är ju sååååå himla olika också ;-)

1 kommentar:

Popprinsessan sa...

Jag trodde att vi skulle få det tufft med både nappbiten och vällingbiten, men det löste sig utan större bekymmer för del. L bara slutade en dag.. Vällingen slutade hon med i somras då hon var uppe lite längre på semstern och vi liksom inte hade de vanliga rutinerna. När vi sedan kom hem igen så lät vi bli att erbjuda henne välling om hon inte frågade efter den.

Antar att vi får bekymmer med annat i framtiden istället nu när det här gick så smärtfritt :-)

Lycka till!