söndag 18 januari 2009

SSSöndag

Ja då var det söndag igen och snart en ny vecka. Denna vecka kommer att vara hektisk.
Lugn början men full fart i slutet. Tilde fyller 2 år på torsdag, då kommer även svärmor upp från Karlskrona. Fredag kommer nog Jessica (från Kazakstan) och Ellie hit och sover över också. På lördag hoppas vi att Jessica och jag kan ta en spadag eller baddag iaf, vi får se hur svärmor ställer sig till det!! På söndag fyller My 5 år och har kalas först för sina kompisar sen på em kommer släkten över och firar de båda barnen.
Svärmor åker nog hem på söndag... vi vet inte.

Innan dess så jobbar man ju full vecka... ska handla på onsdag inför hela helgen och kalaset. VILL också hinna träna sen vill man ju umgås med barnen och maken som varit borta hela helgen, ja tänk om det fanns flera timmar per dag för mindre kan jag inte sova då stupar jag helt!! Men sen kan vi koppla av för då har vi haft vårt!!!

Det är ändå lite skönt att ha det så här för man vet hur lugnt och skönt det blir efteråt och My saknar ju sin farmor så himla mycket.

1 kommentar:

CharmKatti sa...

Kul att Jessica kommer! Men det var värst vilket fullt hus ni kommer att få. Men, det är ju värt det precis som du säger.