tisdag 22 september 2009

Hemma igen

Ja då var vi hemma efter en väldans bra helg på Kolmården. Helt underbart har vi haft det. Sett alla dessa djur, kalas väder, trevligt sällskap, bad, glada och förväntans fulla barn, trevlig make.
Vi såg nog allt fast vi bara var i parken en dag. Intensivt.
Vi var helt slut när vi satte oss i bilen hem. Barnen somnade direkt, skulle nog jag med ha gjort men Dennis var nog lika trött så jag behövde hålla honom vaken.
Bilderna är fortfarnade i kameran, får se när de tar sig in i datorn........

Vet nog inte vad som var bäst. Safariparken är ju helt otrolig i sig, Delfinshowen med. Men det mest överraskande var nog rovfågeluppvisningen. Den var jätte häftig!!! Den halkade vi bara förbi av en slump. Tack My för att du ville stå i den långa kön till kamelridningen!! (den var precis bredvid)

Söndagen gick åt till att fixa vår gräsmatta, Den har inte blivit klippt sen...ja 3-4 veckor har nog gott. Så gräset var högt som f-n, blött och skitjobbigt att klippa. Vi fick låna grannens gräsklippare för våran är fortfarande på lagning..... Så Dennis fick klippa, jag och en god vän krattade upp det mesta av gräset. Barnen sprang mest runt och blev blöta!!!
My hade endel kompisar här och även vi fick sällskap till fikat. Det är trevligt. Nä nu springer klockan iväg..sängen ropar på mig. Godnatt, sov gott.

1 kommentar:

CharmKatti sa...

ja men visst ja, tack för fikat! :-)
Kram!