söndag 13 februari 2011

Ledig dag ?!

I dag har det varit en fantastisk dag med massor av sol o härligt väder. Ute har vi varit en del. ´Vi har matat vänners kanin o katter, druckit varm choklad, skottat, plockat in ved och lekt. My har även varit i stallet och fick idag ta in hästarna, ryckta och fläta manen. Det där med mockning som vi vill att hon ska öva mycket på är lite för tungt för henne men lite fixning i boxen blir det. Kan ju säga att allt prat handlar om hästar ännu mera nu än förr, nu med lite mera inslag av kanintjat också..
Ingen ridning idag dock men det är bra att det blir blandat ;-)

Annars en ledig dag som söndagen ska vara har jag dammat bort spindelnät i tak o på väggarna (fanns en hel del nu när solen låg på..) Storstädning av både över och undervåning med hjälp förstås av en liten krabat. Även tvättmaskinen har fått gå varm hela dagen.
Maken har ju igen insjuknat i någon sorts av magsjuka. Vi tror och hoppas att det var antingen räkorna eller den lufttorkade skinkan han åt igår, jag åt inte det... men vi får väl vänta och se om vi andra får det. Det är alltid lika spännande, som att spela på Lotto :-)

Inga kommentarer: