söndag 19 juni 2011

Regn....

Regnet har öst ner hela dagen, skönt tycker jag för då kommer vår gräsmatta bli så fiiiin. Vattna tror jag inte vi behöver idag. Igår sådde vi andra delen av tomten så nu är det bara en liten sträng vid gäststugan som ska sås men vi behöver lite mera jord för det, 72 ton räckte inte!!!

Vi skulle ha burit in alla sakerna i gäststugan idag men vi får skjuta på det eftersom det regnade så mycket. Istället åkte vi och handlade lite praktiska saker till tomten och faktiskt maten till midsommar (!).
D kommer vara borta nästan hela tiden innan så det underlättar mycket för mig.

Vi har länge funderat på att skaffa ett växthus och har tyckt att snart kan vi nog skaffa ett när tomten börjar bli ordning på så vi har kollat runt på olika firmor och blocket. När vi så idag kollade så fanns det bara där, ett rätt stort (tror det var 6m2), gjort i plast väger inte så mycket och det låg kvar i förpackningen, bara att hämta!!! Me like ;)
Ja med en IKEA instruktion med bilder så kanske det inte tar sååå lång tid att få upp....vi får väl se. Men jag har fått ett efterlängtat växthus!!!

Inga kommentarer: