söndag 7 mars 2010

Lugn söndag???



Vi tänkte att vi skulle ha en familjedag så vi gick hela familjen på bio. Spöket Laban blev det eftersom det var Tildes första biobesök. Lagom långt och så. Filmen uppskattades av båda, Tilde var dock lite rädd för mörkret i början, ja hemma är ju lamporna alltid tända!!

Innan tog vi oss en hamburgare, tyvärr för den var sisådär. Pommesen var kall, skulle klagat redan då, men men det gör man ju inte, varför????
Efteråt skulle vi fixa lite saker inför resan, så vi växla pengar- det gick bra, tog visumkort-gick också bra. Sen skulle vi ju ta vaccin- det gick mindre bra för det var stängt!! På hemsidan stod det att de hade öppet på söndagar men så var det tydligen inte. Ja ja vi får väl åka tillbaka i veckan då...

Ibland undrar jag vad barnen får för sig för något. Idag känns det som de har bråkat och skrikit hela dagen, förutom på bion då. När vi satt i bilen hem så pulserade det i öronen så det känndes som de skulle explodera.Hur kommer det sig att vissa dagar är såna?? Kan det vara skräpmaten??
Jag tror också att det där centrumet är helt fel. jag eller vi blir alltid jätte stressade när vi är där, får ont i huvudet och vill bara därifrån.
Tyvärr så mäste man ju åka dit ibland för det är ju där man måste handla en del saker som bara finns där.

Nu har de fått mat i sig och är väl lite lugnare, kanske för att jag är helt slut.

Inga kommentarer: